Cover Dit is SysWorks

Dit is SysWorks!

Uw partner in ICT en A/V.

Ontstaan door technologie, gedreven door passie.

SysWorks is ontstaan in 1991. De computers kwamen beschikbaar voor iedereen en namen hun intrede in de zakelijke markt. Een stuk technologie wat tegenwoordig gemeengoed is geworden. Door de jaren en de diversiteit van klanten is SysWorks voor organisaties een dragende kracht geworden. Daar waar het allemaal begon met het leveren van computer onderdelen is SysWorks uitgegroeid tot een zakelijk full-service organisatie. Van het leveren van een muis tot het implementeren, installeren en onderhouden van netwerken en audiovisuele oplossingen.

HP Gold Partner

Partner met een gouden randje.

HP vindt haar oorsprong in 1939. William Hewlett en David Packerd beginnen met het maken van wetenschappelijke instrumenten. Dit begin is uiteindelijk uitgegroeid tot een van de grootste technologie bedrijven van de wereld.

SysWorks is sinds haar oprichting nauw verbonden met HP en heeft al vele jaren het Gold Partnership met een specialisatie naar Service Partner. Hierdoor kan SysWorks scherpe prijzen bieden en garantie gevallen in eigen beheer afhandelen. Altijd de vertrouwde engineer bij u op de werkvloer.

 

Newline Authorised Reseller

Tik tik tik!

Jaren geleden heeft SysWorks haar intrede gemaakt in de audio visuele markt. Waar de eerste interactieve borden werden geïnstalleerd met een projector is er in de loop der jaren een verschuiving ontstaan naar de touchscreens. Maak uw klaslokaal of vergaderruimte compleet met een interactief scherm. Door de diverse modellen welke gevoerd worden door Newline is er altijd wel een mooie oplossing te vinden. 

Binnen Newline heeft SysWorks de volgende specialisaties: AV Pro, Corporate Pro, Education Pro, Demo Point, Training, Technical Support, Onsite Service Partner.

Benieuwd naar de functionaliteiten en mogelijkheden van de schermen, kom langs in onze showroom in Elsloo.
Swipen gaat een hele andere betekenis krijgen.

Epson Silver Solution+ Partner

Tikkeltje groter?

Touchscreens hebben zo hun voor- en nadelen. Zo kan het voorkomen dat de functionaliteit niet wordt gebruikt of dat de grootte van het scherm niet ingevuld kan worden met een touchscreen.

Epson en SysWorks hebben al vele jaren de handen in elkaar geslagen om eindgebruikers te kunnen voorzien van een projectie oplossing. Met touch, alleen projecteren of een projectie wat een hele muur beslaat? U zult versteld staan van de mogelijkheden. 

SysWorks is benieuwd naar uw uitdaging!


 

ESET Silver Partner

Veilig werken, onze zorg    

De groei van het aantal (cyber)aanvallen is in de loop der jaren aanzienlijk gegroeid. Om te zorgen dat de aangekochte devices ook beschermd zijn is SysWorks een samenwerking aangegaan met ESET. Door de diversiteit in beveiligingsproducten zorgen wij er samen voor dat ons klantenbestand altijd optimaal beveiligd is. 

De producten zijn multiplatform beschikbaar; oftewel uw Windows (server), Mac OS, Android, Linux, Lotus Domino en Kerio producten zijn altijd beveiligd.

Meer informatie is terug te vinden op: https://www.eset.com/nl/.

Holmes Registered Reseller

Trap jij er in?

De grootste oorzaak van geïnfecteerde netwerken en systemen is nog altijd de gebruiker.
Om je medewerkers te testen, trainen en scherp te houden op het gebied van cybersecurity is SysWorks de samenwerking aangegaan met Surelock Holmes. 

Vraag hier ons whitepaper over Phishing aan.

De eerste nulmeting is kosteloos. Durf jij het aan?

Wibrain IT Trolley - Preferred supplier

Veilig achter slot en grendel

Dit is de ideale trolley voor gangen en klaslokalen waar meerdere leerlingen/docenten gelijktijdig chromebooks, iPads, Tablets of laptops willen uitnemen en terugplaatsen.
Vanwege het bovenlaad systeem kunnen alle apparaten op 1 stahoogte uitgenomen of teruggeplaatst worden. Bukken naar de onderste lade, wat bij traditonele trolleys vaak het geval is, is hiermee verleden tijd.

De Wibrain trolleys zijn echte alles eters. Of je nu een iPad in KidsCover hoes, een 15.6 inch laptop of een 12 inch chromebook wilt plaatsen en opladen, het is allemaal mogelijk in de Wibrain trolley. Vanwege de uitneembare racks is het  zelfs mogelijk om tablets of chromebooks in bakjes te plaatsen.

Download hier teamviewer: