Netwerkengineer

ICT Oplossingen

Leverancier van hard- en software

Daar waar het allemaal begon.

Waar het begon met het leveren van onderdelen voor PC's is ons portfolio uitgegroeid tot een mooi assortiment aan kwalitatieve producten. Van een plastic internetplugje tot het samenstellen van een heel servernetwerk.

Daarnaast is in de loop der tijd is de audiovisuele markt steeds meer verweven geraakt met raakvlakken binnen ICT. Hierdoor is SysWorks met haar diensten ook de audiovisuele markt gaan betreden. Voor veel klanten van SysWorks een absolute meerwaarde.

Onder "Producten" is onze online catalogus terug te vinden. Er staan meer dan 20.000 producten op onze catalogus. Kunt u iets niet vinden? Neem contact met ons op of kom langs bij ons aan de balie voor een advies. Een kopje koffie staat klaar.

Netwerkbeheer

Uw netwerk, onze hoofdzorg.

Uw netwerk is de belangrijkste schakel binnen uw organisatie. Het brein van iedere onderneming. Een stabiel netwerk- en werkomgeving zorgt ervoor dat uw organisatie optimaal kan presteren. Door de jarenlange ervaring begrijpt SysWorks dit als geen ander.

Downtime is zonde van de tijd en kostbaar, SysWorks is ingericht om dit te minimaliseren. Een gecertificeerde helpdesk die voor u klaar staat. Zowel op afstand of op locatie.

Iedere organisatie is anders, zo ook het netwerk. Cloud is inmiddels binnen de ICT al een gevestigde term geworden, echter hoeft dit niet altijd de oplossing te zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij wel naar uw vraagstuk!

Werkplekbeheer

Het personeel, het hart van iedere organisatie!

De medewerkers zorgen voor het allerbelangrijkste binnen uw organisatie, de continuïteit.

De technologie volgt zich al tientallen jaren in razend tempo op. Enkele jaren geleden was het personeel nog uitgerust met één device. Tegenwoordig heeft het gemiddelde personeelslid drie of vier devices. Deze groei zorgt ervoor dat het onderhoud aan uw IT-apparatuur in de loop der jaren flink is gestegen.

SysWorks zorgt ervoor dat de continuïteit en de productiviteit van uw mensen gewaarborgd blijft. Snelheid, betrouwbaarheid en degelijkheid zijn pijlers die SysWorks hoog in het vaandel heeft staan.

Het hart van de organisatie moet in beweging blijven, stilstand is cruciaal. SysWorks zorgt ervoor dat het hart binnen uw organisatie blijft kloppen.

WIFI

4e levensbehoefte, omhoog die dekking!

Door de technologie is in het laatste decennia een nieuwe levensbehoefte ontstaan, WIFI. Draadloos internet is tegenwoordig niet meer weg te denken in onze samenleving. WIFI maakt het mogelijk overal in verbinding te staan en altijd “connected” te zijn.

Mede door de groei van devices per medewerker in combinatie met het draadloos werken is het onderdeel WIFI voor veel organisaties een belangrijk onderdeel geworden. Medewerkers moeten altijd toegang tot het netwerk kunnen hebben en overal kunnen werken. SysWorks zorgt dat de dekking hoog blijft, zodat uw medewerkers veilig en onbezorgd hun werk kunnen verrichten.

Bewustwording Cybercrime

Helaas komt dagelijks wel een vorm van cybercrime in het nieuws. Iedere organisatie heeft haar IT (devices) uitgerust met anti-virus software, SPAM-filters en firewalls. Echter 91% van de uitbraken wordt veroorzaakt door een menselijke factor.

SysWorks kan uw werknemers trainen en de bewustwording van phishing verhogen. Zo kunnen er phishing simulaties worden verstuurd, volgt er een laagdrempelig trainingsprogramma inclusief mail-assistent. Zo wordt uw organisatie nog veiliger en worden uitbraken in de kiem gesmoord.

IT / AV Verhuizingen

Inpakken en uitpakken.

Uw organisatie is constant in beweging. In sommige gevallen is dit letterlijk het geval. Uw organisatie is veranderd van structuur en er is behoefte aan een grotere of kleinere ruimte. Er gaat een verhuizing plaatsvinden.

SysWorks zorgt ervoor dat uw netwerk met toebehoren niet hieronder hoeft te lijden. Zowel een aflevering als een nieuwe oplevering zijn een van de diensten die SysWorks al jaren in haar portfolio heeft. Uw medewerkers kunnen na de verhuizingen weer gewoon verder waar ze gebleven zijn, echter op een andere plek.

Detachering

Twee rechter handen.

Ondernemingen hebben te maken met vele invloeden. SysWorks zorgt dat deze invloeden positief opgevangen worden. Net die extra paar deskundige handen. 

Onze hulp kan bijvoorbeeld bestaan uit expertise bij een bepaalde (netwerk) migratie of gewoon een extra paar handen op de vloer. Dit om ervoor te zorgen dat uw organisatie maximaal rendeert.

Ieder mens is anders, zo ook uw traject of begeleiding. Mooi toch, laat de uitdaging maar onze kant op komen.

Download hier teamviewer: