Cover AV

Audiovisuele oplossingen

Zakelijke oplossing

Tijd is kostbaarder dan geld.

De technologie heeft er voor gezorgd dat er veel geld bespaard kan worden. Door een web meeting op te zetten hoeft er minder gereden te worden en door de komst van interactieve systemen kan er effectiever vergaderd worden.
De draadloze presenteertechnologie heeft inmiddels ook al zijn intrede gedaan in de zakelijk wereld waardoor het gebruik van (verloop)kabels ook flink afneemt. SysWorks zorgt er voor dat uw zakelijke -, vergader- of presenteeroplossing werkt zodat u en uw medewerkers tijd besparen.

Beleef de werking en voel de technologie in onze demo ruimte.

Educatieve oplossingen

Terug naar het klaslokaal.    

De digitale transformatie heeft inmiddels zijn intrede gedaan in de samenleving. De kinderen groeien van jongs af aan al op in de digitale wereld. Het onderwijs gaat hier vanzelfsprekend in mee en gaat zorgen dat de jeugd van tegenwoordig de basis wordt voor de toekomst.

SysWorks zorgt ervoor dat de leraar en de studenten optimaal gebruik kunnen maken van de digitale groei. Het krijtschoolbord heeft inmiddels al plaats gemaakt voor een interactieve oplossing. Iedere groep of ieder vak heeft wensen en SysWorks kan deze op een optimale manier invullen. De kwaliteit van het onderwijsproces verhogen komt bij SysWorks op de eerste plaats!

Maak kennis met de educatieve mogelijkheden en kom op bezoek bij onze demoruimte. SysWorks zorgt ervoor dat de techniek een kwaliteitsverbetering zal worden van het onderwijsproces.

Narrowcasting / Digital Signage

Doei prikbord!

Communicatie wordt steeds belangrijker. Waar vroeger de a4'tjes met een punaise in het vilt werden gedrukt kan tegenwoordig alle communicatie via schermen verlopen.

Alle communicatie verloopt vanuit één portal, wat via een browser te bereiken is, zodat alles makkelijk en overzichtelijk in te stellen is vanaf elke locatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens op bezoek in onze demo ruimte!

Download hier teamviewer: