Cover Dit is SysWorks

Dit is SysWorks!

Uw partner in ICT en A/V.

Ontstaan door technologie, gedreven door passie.

SysWorks is ontstaan in 1991. De computers kwamen beschikbaar voor iedereen en namen hun intrede in de zakelijke markt. Een stuk technologie wat tegenwoordig gemeengoed is geworden. Door de jaren en de diversiteit van klanten is SysWorks voor organisaties een dragende kracht geworden. Daar waar het allemaal begon met het leveren van computer onderdelen is SysWorks uitgegroeid tot een zakelijk full-service organisatie. Van het leveren van een muis tot het implementeren, installeren en onderhouden van netwerken en audiovisuele oplossingen.

HP Gold Partner

Partner met een gouden randje.

HP vindt haar oorsprong in 1939. William Hewlett en David Packerd beginnen met het maken van wetenschappelijke instrumenten. Dit begin is uiteindelijk uitgegroeid tot een van de grootste technologie bedrijven van de wereld.

SysWorks is sinds haar oprichting nauw verbonden met HP en heeft al vele jaren het Gold Partnership met een specialisatie naar Service Partner. Hierdoor kan SysWorks scherpe prijzen bieden en garantie gevallen in eigen beheer afhandelen. Altijd de vertrouwde engineer bij u op de werkvloer.
 

Download hier teamviewer: