Samenwerking SysWorks - Cloudwise

Samenwerking SysWorks - Cloudwise

Leuk nieuws: we zijn een samenwerking aangegaan met het veelbelovende bedrijf Cloudwise.
SysWorks is al sinds haar ontstaan actief in de Limburgse educatieve markt. Waar het begon met het leveren van PC's, notebooks en IT-aanverwante producten is dit nu, met de samenwerking met Cloudwise, uitgegroeid tot een compleet educatief aanbod. SysWorks heeft nu de mogelijkheid een leerling platform aan te bieden met de hardware matige ondersteuning.

Cloudwise heeft het COOL leerplatform ontwikkeld waar leerlingen hun werk kunnen vinden en makkelijker naar applicaties van uitgeverijen en ander educatief materiaal kunnen klikken. Dankzij handige tools in het platform worden leerkrachten ontzorgt. Zo kunnen ze bijvoorbeeld digitaal meekijken op de Chromebooks van de leerlingen.

Cloudwise heeft gekozen voor een partnership met SysWorks vanwege het hoge serviceniveau. SysWorks heeft een hoog serviceniveau op het gebied van hardware en kan dit perfect aanvullen met het gebruiksvriendelijke COOL platform dat Cloudwise ontwikkeld heeft.  

Interesse in een demo of wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact op met de verkoopafdeling van SysWorks, via info@sysworks.nl of 046-4571220.

Download hier teamviewer: