helpbutton 2

gold insignia

 

hp essentials

Artikelen

Persbericht

Directeur Stefan Kuypers van SysWorks:

"Open Line is, met 130 medewerkers en 2 tier 3 datacentra, Limburgs meest vooraanstaande cloud computing organisatie. Open Line heeft de focus liggen op klanten met 100 en meer werkplekken.

SysWorks is sinds jaar en dag een automatiseringsbedrijf, gespecialiseerd in klanten tot 100 werkplekken. SysWorks wil haar klanten de voordelen van cloud computing aanbieden. Maar zij wil dit wel, met een degelijke en stabiele basis.
Voor SysWorks is samenwerken met Open Line een uitkomst. Zij krijgt "the best of both worlds" . Zij kan aan haar klanten faciliteiten aanbieden, die eigenlijk alleen voor de grotere MKB-ers haalbaar zijn."

Kuypers: "De voordelen voor het MKB zijn legio. Zo is bijvoorbeeld de initiële investering in zogenaamde thin cliënts een stuk lager dan bij het aanschaffen van traditionele werkstations en ben je als bedrijf veel flexibeler in groei van je onderneming of eventueel in het verminderen van het aantal gebruikers."

powered by _openline

Directeur Jo Verstappen van Open Line:

"Open Line heeft met dit doel een aparte entiteit: Powered by Open Line BV, die andere bedrijven faciliteert om hun specialisatie goed te kunnen uitvoeren. SysWorks is van deze nieuwe entiteit de tweede partij, naast Kreuze Telecom, die gebruikt maakt van Open Line's Infrastructure As A Service."

Collega-directeur Jean Boren van Open Line:

"Door deze samenwerking voldoen wij aan een steeds grotere vraag uit de markt, om met onze faciliteiten en resources ook de vraag van het kleinere MKB in te vullen. Als Open Line willen en kunnen wij dat niet direct, maar met onze partner SysWorks zijn die mogelijkheden er wel."

Directeur Jo Verstappen van Open Line: "SysWorks is aanvullend qua dienstverlening. We werken al een tijd samen op het vlak van het installeren van werkplekken en  werkplekbeheer en  SysWorks is daar een uiterst betrouwbare partner in gebleken, SysWorks richt zich op dat deel van het MKB dat wij niet direct bedienen maar waarvoor we er wel willen zijn! Ook de minder grote of kleinere onderneming kan op deze manier maximaal gebruik maken van onze infrastructuur."

 

Onze partners:

OL - smart cloud solutions -transparant

Kreuze logo

RB Sound nieuw

Copyright © 2012, SysWorks B.V. Alle Rechten Voorbehouden.