helpbutton 2

gold insignia

 

hp essentials

De partners van SysWorks

SysWorks wil dat hun klanten zo min mogelijk zorgen hebben over hun IT- en AV-huishouding. Om de beste service te kunnen bieden heeft SysWorks de samenwerking gezocht met regionale partners. Partners die om de hoek liggen, betekent korte lijnen, korte lijnen resulteert in snelle oplossingen en resultaten. Wat onze partners precies doen, is onderstaand terug te vinden.

Open Line
Smart Cloud Solutions, Open Line is gespecialiseerd in consultancy, projecten en managed services. Door gebruik te maken van elkaars kennis is SysWorks en Open Line de samenwerking aangegaan, om zo hun klanten het beste aanbod te kunnen bieden. Van het datacenter tot de werkplek, geen zorgen meer over IT binnen uw onderneming. Uw IT-zorgen zijn onze uitdaging!

Wie is Open Line?
Managed services
De ICT-infrastructuur wordt ook steeds complexer. Beheerders hebben te maken met databases, applicaties en netwerken van verschillende signatuur die soepel moeten samenwerken binnen één organisatie. Daarnaast blijven organisaties constant in beweging. Denk aan de komst van nieuwe business units, de uitbreiding naar 24 x 7 services en de groeiende invloed van gebruikers op de inrichting van hun ICT-faciliteiten. Beheerders hebben steeds meer moeite om te voldoen aan de gestelde functionele eisen, omdat ze een groot deel van de dag bezig zijn met hun operationele bezigheden. Open Line draagt zorg voor het beheer en neemt veel van deze complexe zaken uit handen waardoor uw organisatie kan focussen op de kernprocessen.

Consultancy & Projecten
Het succes van uw organisatie is afhankelijk van vele factoren. Een van de belangrijkste factoren is informatie. Zonder informatie kunnen uw medewerkers hun werk niet doen, kunnen uw toeleveranciers hun spullen en/of diensten niet leveren en kunnen uw klanten geen orders plaatsen.

Het is dus van groot belang om de benodigde informatie snel en efficiënt beschikbaar te stellen aan alle betrokkenen en er voor te zorgen dat deze zo actueel mogelijk is.

www.openline.nl

Kreuze Telecom
Een van de verlengstukken van IT is de telefonie / telecom. Om de beste service op het gebied telecom te bieden is SysWorks een samenwerking aangegaan met Kreuze Telecom. Kreuze Telecom is provider onafhankelijk, flexibel en ontzorgers op gebied van telecom. Waardes die ook SysWorks hoog in het vaandel heeft staan.

Wie is Kreuze?
Kreuze Telecom ontzorgt al meer dan 20 jaar organisaties op het gebied van (mobiele) bereikbaarheid. Hun kracht schuilt in het bedenken en implementeren van geïntegreerde communicatieoplossingen die uw organisatie ongemerkt, maar onmiskenbaar helpen bij het bereiken van haar doelen. Met meer dan duizend terugkerende klanten mogen zij zich de grootste onafhankelijke telecomaanbieder van Zuid-Nederland noemen. En daar zijn we eerlijk gezegd best trots op.

www.kreuze.nl

IT’s Limburg
Het concept: “IT’s Limburg”, is een samenwerking van toonaangevende ICT bedrijven in Limburg: Sysworks, Kreuze Telecom en Powered by Open Line bundelen hun krachten.

IT's | Limburg brengt ‘cloud computing’ naar uw organisatie.

U denkt misschien al na over een ‘Community Cloud” voor (een groep) ondernemers op uw bedrijventerrein? Of over een “Private Cloud”, exclusief voor uw eigen bedrijf of organisatie? Vrijwel alles is mogelijk met de IT's | Limburg cloud oplossingen. Het concept past helemaal in de maatschappelijke trend: van bezit naar verbruik en het delen van voorzieningen.

www.its-limburg.nl

RBSound
Uw partner voor ICT en A/V is de slogan van SysWorks. Vooral op het gebied van Audio – Visueel komen onze buren, RB Sound, om de hoek kijken. Het inrichten van een ontvangst-, vergader- of projectie-oplossing? Door deze samenwerking krijgt u het beste op Audio Visueel gebied.

Wie is RB Sound?
RB Sound Light & Vision is een compleet verkoopbedrijf voor zowel de amateur als ook voor de professional.  Een toonaangevende onderneming in de entertainmentindustrie, met een expertise van meer dan 30 jaar.

Wat begonnen is als een bedrijf, dat zich bezig hield met de verkoop van professioneel geluid & flightcasebouw. Zijn zij de laatste jaren uitgegroeid tot een complete leverancier, met uitbreidingen van afdelingen licht en beeld.

www.rbsound.nl

Onze partners:

OL - smart cloud solutions -transparant

Kreuze logo

RB Sound nieuw

Copyright © 2012, SysWorks B.V. Alle Rechten Voorbehouden.